Lluís Rodríguez, professor associat de Creació d’Empreses de la UAB, ha estat el ponent encarregat de dinamitzar la primera jornada del cicle de valorització de la recerca titulada “Creativitat en la recerca. Idees Innovadores”.

Mitjançant dinàmiques i jocs, impactes visuals i casos reals, el ponent ha ensenyat als més de vint participants a transgredir amb les idees així com també a compartir i alimentar la intel·ligència col·lectiva alhora de crear i generar millors solucions de mercat.

Seguidament, Juanma Sánchez, director de l’empresa AITech ha explicat la seva experiència alhora d’aplicar la seva tecnologia a solucions per a la indústria de la moda. La recepta principal del seu èxit: adaptar-se i ser flexible a les demandes del mercat.

El cicle de jornades sobre propietat intel·lectual i valorització de la recerca està organitzat conjuntament entre el Parc de Recerca UAB i l’Oficina de Valorització i Patents de la UAB per tal que investigadors i les empreses spin-offs puguin complementar el seu coneixement en aquest camp.

Més informació.

Font: web PRUAB