Un dels reptes actuals en l’àmbit de les tecnologies netes és crear empreses innovadores i amb visió global que facin arribar la investigació desenvolupada en les universitats i els centres de recerca al mercat. El programa EcoEmprenedorXXI és una iniciativa promoguda per “la Caixa”, Gamesa, Barcelona Activa, el Departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Barcelona amb l’objectiu d’impulsar la creació d’empreses en el sector de les tecnologies netes.

Les empreses participants optaran al premi EcoEmprenedorXXI que consta d’un conjunt d’accions formatives, d’incubació i d’internacionalització útils per a la posada en marxa d’un projecte empresarial.

El curs s’adreça a titulats universitaris, investigadors, professors, doctors i emprenedors que tinguin una idea de negoci o empresa en fase inicial i vulguin explorar la seva pròpia capacitat
emprenedora per crear i posar en marxa una activitat empresarial pròpia, bé com una spin-off de la seva institució o bé de forma independent.

Les accions formatives s’impartiran en anglès amb l’objectiu d’atraure el  talent de l’emprenedor internacional interessat en impulsar un projecte empresarial a la ciutat.

El període d’inscripció s’inicia l’1 de desembre de 2011 i finalitza el 15 de gener de 2012.

Més informació:  Programa EcoEmprenedor

Data d’elaboració: 16/12/2011