CogniCor rebra l’assessorament de Telefònica, tant en el perfeccionament del desenvolupament tecnològic com en la definició del projecte empresarial.

Entre un total de 30 finalistes, Telefònica ha seleccionat 10 projectes emprenedors que comptaran a partir d’ara amb el suport de la companyia. Les diferents iniciatives van presentar les seves propostes davant d’un jurat durant tres dies a la “Barcelona Wayra Week”, un concurs particular de talents celebrat a la seu de Telefònica a Barcelona del 20 al 22 de febrer. Els emprenedors van rebre l’assessorament de professionals com Chema Alonso, expert en seguretat de la xarxa, Connor Neill, especialista en llenguatge corporal, o el prestigiós cuiner català, Ferran Adrià.

CogniCor, spin-off del Parc de Recerca UAB, ha estat una de les empreses escollides, juntament amb les start-ups BangBang, BePark, EverybodyCar, Gamisfaction, Hermeneus, Ludium Lab, Marfeel, Mashpan i Speeb.

Aquests deu projectes rebran l’assessorament de Telefònica, tant en el perfeccionament del desenvolupament tecnològic com en la definició del projecte empresarial.

A més de Barcelona, el programa Wayra de Telefònica també es celebra a Madrid, Colòmbia, Mèxic, Argentina, Perú, Brasil, Xile i Veneçuela.

Font i fotografia: notícia de www.uab.es 27/02/2012