Les necessitats i la forma de la prestació dels serveis per a empreses i persones emprenedores viu una evolució constant. Per aquest motiu i amb l’objectiu d’acompanyar-les en el seu procés de consolidació i creixement, el servei de Promoció Econòmica ha actualitzat el seu catàleg de serveis.

El nou catàleg està dirigit a empreses i persones emprenedores. Per aquest motiu és molt probable que les seves necessitats siguin molt específiques, però alhora molt diverses. Amb el nou catàleg, es donarà resposta a aquestes necessitats per part d’un equip de consultores especialitzades.

És per això que abans de recomanar els itineraris disponibles, caldrà conèixer a fons l’empresa, el mercat en el què opera i el marc normatiu que l’afecta entre altres qüestions.

Tant si allò que es necessita és resoldre una sèrie de  tràmits amb l’Ajuntament, com si es vol establir col·laboracions amb altres empreses o professionals o es necessita sol·licitar una subvenció, cal que et posis en contacte amb l’equip de tècnics professionals del Servei d’Empresa. Ells millor que ningú podran aconsellar-te!!!

Disposem de programes generals d’assessorament i per fomentar la col·laboració entre empreses o per comptar amb l’ajut directe d’experts en diverses matèries i, també, programes específics per obtenir finançament, per millorar processos, per trobar una nau o un terreny on desenvolupar una activitat específica, programes de mentoratge…

Si, a més a més, la teva empresa es troba en un dels sectors considerats estratègics (Innovació, economia circular, silver economy +60, dones directives, re-industrialització, kit digital…), podràs gaudir-ne de programes i subvencions pensats per potenciar encara més la teva empresa.

Disposem d’una borsa d’hores de consultoria adreçades a les empreses i persones emprenedores per tal d’ajudar a la seva consolidació i creixement. Algunes de les consultes que es poden realitzar son l’acompanyament o definició d’idea i model de negoci, Digitalització i tecnologies de la informació i la comunicació, Legal, Eines i canals de finançament, Màrqueting estratègic, Màrqueting digital, Internacionalització, Innovació, Gestió Empresarial, Organització, Logística, Recursos humans o Direcció Estratègica.