Alba, el Sincrotró de Cells situat en el Parc Tecnològic del Vallès, opera amb la tecnologia per a la investigació de QNV.

Els equips que QNV ha dissenyat i muntat en el sincrotró Alba del Parc Tecnològic del Vallès, són fruit d’un minuciós estudi de previsió i simulació de l’entorn de treball on ja estan operant, per garantir així la seva fiabilitat i precisió d’acord amb les seves aplicacions, doncs aquests equips de QNV estan distribuïts per l’anell principal del sincrotrón.

El sincrotró Alba és un accelerador circular de partícules, que permet fer circular electrons a velocitats properes a la velocitat de la llum, produint així “llum de sincrotrón”, uns rajos X un bilió de vegades més brillants que els normals.

Amb això “es fa visible l’invisible” i a nivell pràctic, permet investigar sobre composició i comportament de materials, organismes, o la pròpia llum, sent una gran eina per a avanços en investigació en camps com a biologia, microelectrònica, nanotecnologia, química, física i més endavant medicina, paleontologia o patrimoni cultural. QNV, amb aquesta aportació es consolida com una de les empreses d’informàtica industrial més importants del país, havent equipat ja amb la seva tecnologia diverses xarxes de transport públic, xarxes de distribució i subministrament d’energia, a més de nombrosos casos d’èxit en el sector privat.

Font : notícia de www.interempresas.net  08/03/2012