El Tapa Tapa, novetat d’enguany de la Festa de Tardor Sant Martí 2014, preveu elaborar 2.000 racions de tapes aquest diumenge, a partir de les 13 hores, a la carpa de la plaça de Sant Ramon, cuinades per l’entitat Xoco Comi.

Un dels integrants de la mateixa, Ramon Capella, explica que aquest any es va decidir no realitzar la tradicional Mostra de Cuina després de 28 anys de cita ininterrompuda. Va ser aleshores quan diferents persones que havien format part de la Comissió de Festes de Sant Martí i membres actuals, agrupats en l’entitat Xoco Comi, van idear el Tapa Tapa.

Capella destaca que es troben molt entusiasmats per poder participar en aquesta nova activitat. Les tapes es començaran a preparar a la mateixa plaça de Sant Ramon mentre es fa el concert de corals.

Segons indica Ramon Capella, durant l’actuació de Jonies Band ja es podran servir les nou especialitats que s’elaboraran per a l’ocasió entre les que destaca la fideuà, estil comissió, les croquetes de Cerdanyola, els cargols de tardor, l’ensaladilla russa del Vallès o el saltejat amb bolets, entre altres. Es vendran tiquets a 3 euros, que inclou tapa i beguda.

Ramon Capella remarca que es tracta d’una activitat experimental que esperen que tingui molt d’èxit, però que ara mateix és difícil fer previsions sobre si faran curts de racions o bé els sobraran.

Font: Cerdanyola.info