L’alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, Carme Carmona, ha valorat molt positivament la Declaració per al desenvolupament econòmic i l’ocupació dels municipis de l’Eix de la B30 i ha qualificat de molt satisfactòria la resposta dels diversos ajuntaments i la predisposició de tots ells per construir, consolidar i reforçar una col·laboració molt necessària que en un futur no molt llunyà ha de donar fruits valuosos. Igualment, l’alcaldessa ha avançat que es treballa per incorporar i aconseguir noves adhesions d’altres agents i institucions que actuen al territori.

L’alcaldessa ha recordat que la ciutat de Cerdanyola del Vallès s’ha sumat a aquesta declaració amb la intenció d’aportar la seva experiència en altres projectes de col·laboració, com ara els tres anys de funcionament del Catalonian Innovation Triangle (CIT), que actualment presideix.

També ha remarcat els esforços que estan duent a terme els ajuntaments integrants del CIT –Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat i Rubí- per convertir aquest territori en un pol d’atracció econòmica a partir del triangle empresa-innovació-investigació, que generi ocupació i qualitat de vida.