Del 26 al 28 de setembre, la plaça de l’Abat Oliba tornarà a ser l’escenari del Tast de Cuina Mediterrània, que arriba enguany a la seva setena edició com un gran aparador de la restauració local. Una vintena d’establiments oferiran els seus millors plats perquè la ciutadania pugui gaudir de la millor gastronomia del territori.
L’esdeveniment se celebrarà les nits de divendres i dissabte, de 20 a 23 h, i diumenge d’11 a 17 h. A més, diumenge al matí (d’11 a 14 h) tindrà lloc un taller de Cuina Creativa Infantil, pensat per apropar la gastronomia als més petits.
El Tast també oferirà actuacions musicals en directe:
- Divendres 26 de setembre, 21 h – Dani Flaco
- Dissabte 27 de setembre, 21 h – Grup Rumbares
- Diumenge 28 de setembre, 12.30 h – Gisela Quirós Trio
Enguany es manté l’espai ampliat del Tast al passeig Cordelles, entre F. Layret i Sant Salvador, fet que permetrà millorar la distribució de casetes i taquilles i ampliar la zona de degustació.