Des de l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’AMB, amb col·laboració dels municipis metropolitans, entre ells l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, s’estan posant en marxa diferents projectes per impulsar la promoció i reactivació de l’activitat econòmica als polígons d’activitat econòmica (PAE) del territori.

Una d’aquestes iniciatives és l’actualització i el manteniment de la informació referent als PAE de l’AMB. Aquesta informació relativa als polígons i als seus serveis, creiem pot ser de gran utilitat per les empreses i el teixit econòmic del nostre territori.

Per realitzar les accions relacionades amb treball de camp, ha estat contractada per part de l’AMB l’empresa Solucions Geogràfiques, especialitzats en recollida i tractament de dades. Per aquest motiu voldríem informar-vos que, durant el mes de febrer, està previst la realització dels treballs de camp i que necessitaríem la vostra col·laboració a l’hora de respondre un breu qüestionari, per tal d’actualitzar les dades del cens d’empreses, a més de recollir les característiques més significatives del PAE.

Durant les visites, aquesta empresa anirà correctament identificada amb armilles corporatives i una carta de vinculació al present projecte i a l’AMB.

Disposar d’informació de qualitat i actualitzada dels PAE metropolitans és clau per conèixer l’activitat econòmica i les potencialitats d’inversió productiva al nostre territori per tal de poder promoure’l i enfortir-lo.

Esperem que aquest projecte sigui també del vostre interès i us agraïm per endavant la vostra col·laboració.

Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos a la nostra Oficina de Promoció Empresarial, OPE. Telf. 93 580 88 88 ext. 3451 i 2113. Correu ope@cerdanyola.cat. Adreça Carrer de Lluís Companys, 1. Cerdanyola del Vallès.