Cerdanyola Empresarial ha firmat un acord de col.laboració amb MH Industries que permetrà l’estalvi energètic a les empreses asociades a la patronal cerdanyolenca.

Les empreses associades a Cerdanyola Empresarial podran beneficiar-se de forma gratuïta dels serveis de clients Energy Class que ofereix MH Industrias, com a empresa col·laboradora de Gas Natural Fenosa. Segons informa Cerdanyola Empresarial, aquests serveis inclouen assessorament de tarifes i gestió de contractes d’energia, millores d’eficiència energètica amb finançament i altres serveis i avantatges que proporciona MH Industrias a Cerdanyola Empresarial com a entitat multi-empreses.

El president de Cerdanyola Empresarial, Lluís Sisquella, explica que el conveni de col.laboració “és un acord que vol facilitar l’activitat dels nostres associats, en aquesta ocasió en un àmbit tan important com l’eficiència energètica”.

Per la seva banda, el conseller delegat del Grup MH, Emili Martín, destaca que “és una molt bona manera d’optimitzar i racionalitzar els recursos que les empreses dediquen a despesa energètica, millorar o renovar els equips sense inversió inicial o incorporar noves tecnologies més eficients, aprofitant la força d’una associació com Cerdanyola Empresarial”.

Les empreses interessades a beneficiar-se d’aquest acord, poden contactar amb Cerdanyola Empresarial al portal web del’entitat:  www.aecv.cat.

Font: web Cerdanyola.info