El dimecres 9 de juliol al vespre es va celebrar a l’Auditori del PTV la jornada “Si caus 7 vegades, aixeca’t 8! Com superar les adversitats en l’entorn personal i laboral” organitzada pel Parc Tecnològic del Vallès i Bemypartner amb l’assistència de gairebé 80 persones.

L’objectiu de la mateixa era comprendre per què algunes persones són capaces d’aixecar-se rere l’adversitat i altres no?, per què davant una mateixa situació desfavorable hi ha qui sap convertir-ho en una oportunitat, en un nou enfoc vital i altres es queden paralitzats durant molt de temps sense poder reaccionar o sortir de l’estat de xoc inicial, ràbia i tristesa?

De la ma de Nuria Sánchez Romanos, directora de NSRformacion, amb un enfoc participatiu i obert al diàleg, es varen posar en comú els dubtes i les inquietuds per començar a comprendre millor el concepte de resiliència i a conèixer algunes tècniques que ens ajudaran a viure l’adversitat d’una manera més constructiva i enriquidora.

L’acte va comptar amb la participació de l’Associació Esportiva Genesis Cycling Team i del seu equip de ciclistes anomenats Els Pirates que amb tenacitat, esforç i bon humor aconsegueixen fer dels seus somnis realitats. L’exposició que varen fer de la seva experiència vital, a més d’emotiva, va ser tot un exemple de com convertir els problemes en reptes, de com viure l’adversitat d’una manera més constructiva i enriquidora.

Font: web PTV