Representants de la Junta de paradistes del Mercat Municipal de Les Fontetes han lliurat les seves reivindicacions a l’alcalde de la ciutat, Carles Escola. A la reunió, feta al mateix Mercat de Les Fontetes, estaven presents el director actual del mercat, Juan Albacete, i els membres de la Junta de paradistes: Antonio Cortes, Julià Puig i Francisca Sánchez.

Els representants de la Junta han posat com a prioritat la recuperació de part de l’activitat que tenia el mercat abans de la crisi. Actuació que forma part del llistat de queixes i reivindicacions lliurat a l’alcaldeCarles Escolà.

Altre de les actuacions urgents presentades per la Junta de paradistes ha estat la  modernització de les instal·lacions de la llotja municipal, i la rehabilitació d’aparcaments per als usuaris del mercat.

L’alcalde, Carles Escola, ha escoltat les explicacions de la Junta, assegurant que estudiarà totes les seves reivindicacions. L’alcalde s’ha mostrat solidari amb les seves peticions i   partidari de dinamitzar el petit comerç establint un full de ruta a seguir.

Font: Cerdanyola.info