Les empreses del Parc Tecnològic del Vallès, Fundació Privada Ascamm i Roland DG, van ser dues de les companyies participants en la I jornada de divulgació i de networking sobre “Fabricació digital 3D: networking d’empreses tecnològiques”, organitzada per la XPCAT i el Parc Tecnològic Barcelona Nord.

La trobada celebrada ahir 3 de juliol, en el marc del Simposi Mundial de Fablab a Barcelona, va permetre plantejar l’impacte de la fabricació digital en 3D en els camps de la biomedicina, smart cities, l’agroalimentació o la nano i microlectrònica.

Pau Nuñez, 3D&E Development Manager de Roland DG, va exposar el present i el futur immediat de les impressores 3D i les seves aplicacions a diversos sectors: mèdic i odontològic, educació, disseny industrial, entre d’altres.

Per la seva banda, Benjamin Cavallini, responsable de Ràpid Manufacturing de la Fundació Ascamm, va explicar el potencial i l’estat de desenvolupament de les tecnologies UDM (Ultrasound Deposition Modeling) i ISF (Incremental Sheet Forming).

Font: web PTV