La fira It’ s Happening Here reunirà vuit companyies de desenvolupament de programari al FAD el 3 d’octubre | Els candidats assistents tindran l’oportunitat de lliurar personalment el seu CV i entrevistar-se amb els responsables de RRHH.

Vuit empreses irlandeses del sector de les TIC aterraran al FAD (Foment de les Arts i del Dis­seny) de Barcelona el proper 3 d’octubre per participar en el fòrum IT s Happening Here’, que posarà en contacte a enginyers catalans ia responsables de Recursos Humans (RRHH) . L’objectiu de la fira és fitxar talent internacional en àrees específiques del desenvolupament de programari, pel que els candidats podran personalment el seu currículum i accedir a entrevistes personals.

Els participants s’han d’inscriure prèviament i complir amb els requisits professionals mínims que ha establert l’organització: més de tres anys d’experiència en el sector, un nivell alt d’anglès i estar disposat a viure a Irlanda els pròxims quatre o cinc anys. Les rondes de contactes es realitzaran en tres torns de 9 a 12h, de 12 a 15h i de 15 a 18h.

Les vuit empreses participants són Buy4Now, FCS Global, IT Alliance, Shenick, Tango Telecom, The Now Factory, MobileAware i Rockall Tecnologies. Es dediquen a la compra per internet per a minoristes, al manteniment de centraletes de dades, a proveir serveis TIC externalitzats, als tests d’IPTV, a la tarificació avançada per a operadors mòbils, a millores en l’experiència de consum, l‘acte-manteniment de mòbils i de cloud i a la seguretat financera.

IT s Happening Here‘ és una iniciativa public-privada que exerceix de paraigües per a la captació de talent cap a les empreses tecnològiques irlandeses a les TIC. Cobreix més de 600 empreses dedicades a la creació de programari ia les solucions informàtiques.

Font: www.lavanguardia.com