L’Ajuntament treballa en l’elaboració d’una Guia Hostalera de la ciutat que actualitzarà l’oferta qualitativa i quantitativa que presenta l’hostaleria a Cerdanyola. Es recullen les dades de cada establiment – bars i restaurants – destacant els aspectes més importants.
L’Ajuntament de Cerdanyola elabora una guia completa de restaurants i bars de la ciutat. L’objectiu de la nova Guia, que tindrà format paper i electrònic, és fer-la arribar al teixit socioeconòmic de la ciutat i a la població en general perquè disposin de tota la informació i puguin gaudir de l’oferta gastronòmica de Cerdanyola.
L’Ajuntament entén que la Guia serà una eina excel·lent per dinamitzar l’economia de Cerdanyola perquè permetrà atendre les demandes de les empreses que arriben al Parc de l’Alba i altres pols industrials amb la xarxa hostalera existent. Donarà respostes efectives a les demandes de serveis hostalers que sorgeixen des dels agents socioeconòmics.
El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, destaca la importància de “crear sinergies que beneficiïn tots els agents econòmics i la ciutat en general. Propostes com la Guia ajuden a unir demanda amb oferta i permeten als hostalers del territori atendre una demanda real, existent”. Afegeix que “Cerdanyola està ubicada en un dels eixos industrials més destacats i l’objectiu de tots, agents
socioeconòmics i administracions, és col·laborar per enfortir-los i crear riquesa. La ciutat no pot deixar passar aquesta oportunitat”.
Font: www.cerdanyola.info
Imatge: CC BY Namon NC-SA 2.0