El programa formatiu i de mentories adreçat a dones directives i empresàries per impulsar el seu lideratge i la seva carrera professional va començar el divendres 19 d’abril i s’allargarà fins al 5 de juliol.

15 dones han iniciat el programa Cerdanyola Women Corporte, que aquest any dur a terme el Servei de Promoció Econòmica per segona vegada. L’objectiu del curs és impulsar una major presència de la dona en els llocs de decisió de les empreses, detectar i visibilitzar el talent femení del territori, i fomentar la creació de sinergies i xarxes professionals. El programa formatiu és gratuït amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració dels Ajuntaments de Ripollet i Montcada i Reixac.

Durant la’acte inaugural, la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, va referir-se a l’èxit de la primera edició i va destacar que “el nostre objectiu és ajudar a les dones amb rol de lideratge a desenvolupar-se” i va encoratjar a les dones que participen aquest any en el programa “a gaudir i aprofitar l’experiència i sobretot a fer xarxa”. En el mateix acte, la regidora d’Igualtat, Andrea Borrego, va afirmar sentir-se satisfeta “amb els projectes a on l’empoderament de les dones sigui l’eix central”. Borrego també va referir-se a les estadístiques de dones en llocs de lideratge destacant que “aquestes deixen molt per desitjar, però hem millorat molt el paper de les dones dins de les empreses”.

El programa s’estructura en cinc mòduls d’habilitats directives i transformació digital. Es treballarà la marca personal, el lideratge amb perspectiva de gènere, les finances, la transformació digital, el lideratge conscient i la presa de decisions. Tancarem el programa amb les ponències de dues expertes i amb una sessió de networking entre les participants.

El programa s’allargarà fins al 5 de juliol amb sessions setmanals i presencials i sessions de mentories virtuals individuals.