El president de la Generalitat, Artur Mas, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i l’alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, Carme Carmona, han assistit aquest passat dimarts, 3 de març,  a l’avinguda de Roma als actes d’aquest 25è aniversari amb la presència d’Ernest Quingles, president executiu d’Epson Ibérica; i Hiromi Taba, president europeu d’Epson.

Segons els responsables d’Epson, les instal·lacions d’Epson Experience mostren “cap a on avança el futur en l’àmbit tecnològic i ratifiquen el posicionament d’Epson com a companyia líder en innovació: des de la creació de la primera impressora de temps per als Jocs Olímpics de Tokio l’any 1964, fins l’arribada de les smartglasses amb revolucionàries aplicacions en múltiples sectors professionals –com l’àmbit mèdic o industrial-“.

El Grup Epson compta amb més de 68.000 empleats distribuïts en 96 empreses de tot el món liderat per Seiko Epson Corporation amb seu a Japó. Epson té una plantilla a Cerdanyola que supera el centenar d’empleats, majoritàriament de caràcter administratiu, després de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que va afectar l’any passat 23 treballadors.Epson ha destacat a Cerdanyola per haver estat patrocinador principal de l’equip d’hoquei durant diverses temporades.

El grup és un dels majors fabricants mundials d’impressores per a ordinadors, equips d’informació i d’imatges. La gama de productes Epson inclou des d’impressores d’injecció de tinta, sistemes d’impressió i projectors i projectors 3LCD fins a robots industrials, ulleres intel·ligents i sistemes de detecció, i es basa en tecnologies compactes i originals, de baix consum i alta precisió.

Font: web Cerdanyola.info