Hi han participat els mercats municipals de Fontetes i Serraperera.

Per tercer any consecutiu, el Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del Servei Local de Català de Cerdanyola, ha organitzat el concurs lingüístic De parada en parada, guanya la jugada, amb l’objectiu de sensibilitzar sobre l’ús del català oral en els mercats. Per participar-hi, calia endevinar uns enigmes repartits per les parades.

Hi han participat 49 persones i s’han rebut 569 respostes. Els guanyadors del concurs han estat Ivana Soroka i Meritxell Soldevila, que s’han endut talonaris per valor de 50 euros per gastar en els mateixos mercats durant un mes, i Piero Alexander Llanos i Anna Clavé, que s’enduen abonaments mensuals per al PEM Guiera. El passat 27 d’octubre van fer els lliuraments dels premis Cristina Padilla, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola, i els representants de les juntes de paradistes dels dos mercats.

El concurs també ha permès sumar la parada Moltes coses del Mercat de Serraperera a la xarxa d’establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.

L’organització d’aquest concurs s’emmarca dins el Pla Ofercat, d’impuls del català al comerç, que es porta a terme a Cerdanyola des de l’any 2020.