Cerdanyola Empresarial encara per tercer any consecutiu el repte d’organitzar la més gran trobada d’empresaris, comerciants i hostalers de la ciutat i de la comarca.

La Nit de Cerdanyola Empresarial que se celebra el 22 d’octubre a l’Hotel Campus de la UAB, s’ha marcat com a objectiu arribar a les 500 persones.

En la roda de premsa de presentació de la Nit, el president de l’entitat organitzadora, Lluís Sisquella, va destacar que “volem aplegar representants de les patronals, de la UAB, el Parc Tecnològic, el Sincrotró, les administracions, la Cambra, el món del comerç i la restauració i de les empreses, tant les grans com les petites … i que la Nit sigui la suma perfecta”. Per la seva banda, l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, va elogiar l’esforç de “reunir el món econòmic” i de “saber teixir col·laboracions entre empresa, comerç i restauració, i amb l’administració i altres agents, amb l’objectiu de fer xarxa i compartir experiències”. L’alcaldessa va encoratjar els empresaris a “ser valents, generar riquesa i ocupació”.

Font: Tot Cerdanyola