El Parc Tecnològic del Vallès (PTV) ha superat els 1.000 assistents a les conferències, tallers i seminaris que ha organitzat el Parc  en l’exercici 2010-2011. De fet, ha realitzat 48 actes en els quals han participat 1.059 persones, de les 1.598 inscrites. És a dir, el 66% dels inscrits han assistit a les trobades organitzades al PTV.

El Parc ha doblat el nombre d’esdeveniments de caire informatiu/divulgatiu organitzats respecte el 2007 i cada cop són més les persones que participen i s’interessen per les sessions que programa el Parc. La mitjana de participants ha estat de 22 persones per acte.

Aquestes dades fan referència als actes organitzats directament pel PTV i no tenen en compte els centenars de presentacions, tallers, cursos i seminaris que altres empreses i entitats han fet a nivell individual a les instal·lacions del Parc.

L’objectiu del PTV per aquest proper curs, que s’inicia aquest mes de setembre, és millorar encara més
aquestes dades. Consulta el programa d’activitats del PTV del mes de setembre. 

Un altre dels esdeveniments destacats al nou curs és l’encontre COPIT que tindrà lloc el pròxim 25 de novembre i està organitzat pel PTV amb la col·laboració del Parc de Recerca de la UAB (PRUAB).

El programa COPIT pretén fomentar la cooperació empresarial entre les companyies i altres institucions que generen tecnologia, a l’entorn dels parcs científics i tecnològics, i les empreses i entitats d’arreu del país amb l’objectiu final de millorar la competitivitat de les Pimes.

Data d’elaboració: 16/09/2011
Font i fotografia: notícia PTV, 06/09/2011