Cerdanyola Dulce presenta el «sugarcraft»

Cerdanyola Dulce va obrir, dijous passat, les seves portes al Passeig Cordelles 35 de la nostra ciutat.  Un establiment dedicat a la passió pel «sugarcraft», la rebosteria creativa que cada cop està més arrelada al nostre país. A Cerdanyola Dulce hi trobareu tots els ingredients i eines necessàries per crear i gaudir d’aquesta especialitat. Periòdicament …

Leer más…

Arriben les IX Jornades Gastronòmiques del Bolet

Les Novenes Jornades Gastronòmiques del Bolet es celebraran a 14 restaurants de la nostra ciutat del 24 d’octubre al 2 de novembre. Unes jornades plenament consolidades que són esperades pel públic tant de Cerdanyola com de la comarca i que permet als restauradors locals oferir un producte de gran qualitat i innovar en l’elaboració de …

Leer más…

Èxit del Firestoc de tardor

Firestoc tardor va mostrar el passat diumenge al Parc del Turonet el dinamisme i emprenedoria del petit comerç i l’oferta local de productes i serveis en una fira a la que va acompanyar el bon temps i la participació ciutadana. Més d’una trentena de comerciants de la ciutat van convertir aquest espai del municipi en …

Leer más…

Es presenta una nit ambiciosa III edició de la Nit

Cerdanyola Empresarial encara per tercer any consecutiu el repte d’organitzar la més gran trobada d’empresaris, comerciants i hostalers de la ciutat i de la comarca. La Nit de Cerdanyola Empresarial que se celebra el 22 d’octubre a l’Hotel Campus de la UAB, s’ha marcat com a objectiu arribar a les 500 persones. En la roda …

Leer más…

Inaugurada la segona edició del Food & Health Entrepreneurship Program

Aquest programa internacional -desenvolupat per la Universitat California Davis des del 2006- forma els investigadors universitaris de l’àmbit de l’alimentació i la salut per tal que puguin transferir els seus projectes de recerca al mercat. El rector de la UAB, Ferran Sancho, i el director del Parc de Recerca UAB, Buenaventura Guamis, han inaugurat el …

Leer más…