L’associació de paradistes del mercat municipal de Serraperera organitzava una festa dissabte per celebrar el fi de les obres d’instal·lació del nou terra de la llotja

Inflables per a la canalla, degustació de productes per a la clientela i un sorteig de cinc cistelles amb articles del mercat van ser les activitats programades.

El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, comenta que el terra del mercat va quedar pendent d’instal·lar quan es va remodelar la façana principal de l’equipament fa uns anys i que des del Consell de Comerç, els paradistes de Serraperera sempre reivindicaven aquest canvi, ja que el terra era molt antic. Ortiz explica que cada vegada més el mercat de Serraperera s’està omplint de vida amb una oferta comercial que va més enllà de l’alimentació.

Durant el matí de dissabte es van sortejar cinc cistelles amb productes de la plaça. Una de les guanyadores va ser Ana Escribano qui es va mostrar molt agraïda pel regal. Escribano confessa que li agrada molt la remodelació ja que fa que el mercat “sembli més gran”. Tot i ser una clienta fidel, pensa que el mercat podria tenir més afluència de públic si no fos per l’existència al barri de nombrosos comerços d’alimentació i supermercats.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, indicava que amb l’obra s’ha acabat d’arrodonir la reforma del mercat, però que ara “cal opmplir-lo de vida”. Carmona indica que les llotges no només són un lloc on es compra i es ven, sinó que són indrets “per compartir i trobar-se amb el veïnat”.