Eduard Llobet Fenosa, director d’Arkhe, Consultoria Industrial va presentar el darrer 26 de setembre al PTV un cicle de seminaris, de caràcter gratuït, destinats a aconseguir la millora de la competitivitat i creixement empresarial de les empreses industrials de l’entorn. La presentació també va incloure una conferència sobre “El camí de la competitivitat de les empreses de productes i serveis industrials”

Les empreses industrials necessiten reinventar-se dia a dia per mantenir-se competitives, vives, en un entorn constantment canviant i cada dia més exigent. Tal com s’explicava en la jornada per sobreviure és essencial orientar-se cap el client, i ha de ser ell el que condicioni totes les estratègies i polítiques de màrqueting de l’empresa. En aquest sentit, un factor d’èxit demostrat és la coordinació de totes les estratègies funcionals, el seu alineament amb el model de negoci i amb les condicions competitives del sector industrial de l’empresa.

El programa ofertat per Arkhe amb la col·laboració del Parc Tecnològic del Vallès (PTV) començarà el proper 3 octubre amb un seminari sobre «El mercat industrial en un món nou» [+info], el 10 octubre tindrà lloc el segon seminari «Nous models de negoci per a nous mercats industrials» [+info] i, finalment, el programa es clourà el 17 octubre amb el seminari «Com maximitzar el valor del portafoli de productes i serveis industrials per el nostres clients»  [+info]

Font: www.ptv.cat