El Club Rotary de Cerdanyola i l’Ajuntament van presentar el passat dimecres conjuntament la segona edició del Rotary Impuls. Una beca que convoca Rotary de Cerdanyola, amb la col.laboració de l’Ajuntament, a través del Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica i que premia l’impuls a l’emprenedoria dels joves de la ciutat.

Aquesta beca té una dotació de 2.000 euros per al projecte guanyador, a més d’un catàleg de prestacions gratuïtes durant un any i que serviran per assessorar en temes laborals, fiscals, comptables, així com, si cal, un recolzament d’un arquitecte del Rotary.

Per a la presidenta del Rotary Cerdanyola, Remei Gómez, el que es vol fer entendre des de la seva entitat és que, si es vol, es poden fer coses i que els joves tenen la suficient capacitat i formació com per poder crear el seu propi model de negoci.

Tanmateix, Gómez destaca que aquest any els cinc projectes són més casolans que no pas els de l’any passat, els quals estan més adreçats al model de ciutat.

El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, afirma que l’Ajuntament sempre estarà al costat dels joves emprenedors perquè, si d’alguna manera podrem sortir d’aquesta crisi, serà quan les nostres empreses es facin més competitives i quan els nostres emprenedors siguin capaços de captar l’activitat econòmica per a que vingui aquí.

Aquesta segona edició del Rotary Impuls coincidirà amb la celebració de la II Nit de Cerdanyola Empresarial, que presidirà el Conseller d’Indústria i Ocupació, Felip Puig, i en el decurs de la mateixa es farà saber el guanyador de la beca.