La Fundació ASCAMM de Cerdanyola és un dels 6 centres tecnològics als que la Generalitat destinarà un total de 8,7 milions d’euros per impulsar l’activitat de recerca i investigació.

Els beneficiaris d’aquest suport són ASCAMM; Barcelona Digital Centre Tecnològic; Barcelona Media; CETEMMSA; CTM Centre Tecnològic, i Leitat. L’activitat d’aquests centres, que treballen per a un ampli ventall de sectors industrials, se centra a fomentar projectes de recerca industrial que generen tecnologia diferencial. La generalitat remarca que es tracta d’un tipus de tecnologia que les empreses catalanes incorporen a través de contractes, llicència de patents o creació de noves empreses de base tecnològica.

En aquest sentit, la Fundació ASCAMM, centre ubicat al Parc Tecnològic del Vallès, es dedica a les tecnologies de la producció, materials i nous productes i els seus principals clients pertanyen a sectors tant diversos com transport, equips industrials, biomedic – sanitari, electrodomèstics, envasos i embalatge, transformació del plàstic i metall. .entre altres.

El govern de la Generalitat remarca que l’any 2013, els Centres Tecnològics Avançats van treballar amb prop de 2.000 empreses i van generar uns ingressos de 50,6 milions d’euros. Compten amb més de 700 treballadors.

Font: web Cerdanyola. Info