L’Autoservei Padró-Solanet de la nostra ciutat ha estat guardonat com un dels comerços centenaris de Catalunya, en el marc del lliurament dels Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris de Catalunya que organitza la Generalitat.

L’Autoservei Padró-Solanet, membre de Cerdanyola Comerç i Serveis, s’ha caracteritzat sempre per la seva capacitat de renovació, una ferma aposta per la qualitat i un servei acurat i de proximitat. A hores d’ara, el negoci corre a càrrec dels germans Padró-Solanet.

Segons recorda la Montserrat Padró-Solanet, el negoci familiar va néixer a la Carretera de Barcelona, al municipi de Montcada i Reixach, tot i que en aquell moment era una botiga de farratges que regentaven els seus besavis. Quan el seu avi es casa i es trasllada a Cerdanyola, és quan es munta l’actual negoci del carrer de Sant Ramon. Tota una saga familiar que dura fins als nostres dies.

La Montserrat també aclareix que en realitat el negoci data de l’any 1847, segons un llibre de comptes que encara conserven. És a dir, que el negoci familiar ja compta amb 167 anys de vida.

Però no és fins al mes de gener de 1967 que el negoci canvia d’àmbit i es passa de la farratgeria a l’actual autoservei. Després de diverses reformes i innovacions, s’especialitzen en la carn, la xarcuteria, els formatges, les delicatessen, la bodega i el supermercat. Això sí, sempre apostant per la qualitat.

Per a la Montserrat Padró-Solanet, l’autoservei és un negoci proper a la gent, un xic selecte, que no entra en la batalla de les gran superfícies, no especula amb els preus i conserva durant molt de temps als seus treballadors.

Quant al futur, des del negoci familiar esperen poder celebrar molts i molts anys més atenent als cerdanyolencs que vulguin visitar-los.

Font: web Cerdanyola.info