Zero2Infinity, empresa amb seu al Parc Tecnològic del Vallès i capdavantera en el turisme espacial amb la seva càpsula «Bloon», és ara un pas més a prop als vols tripulats: van signar un acord amb Final Frontier Disseny  per comprar vestits espacials pressuritzats.

Zero2Infinity amb aquesta signatura d’ acord amb Final Frontier Disseny s’han convertit en un dels primers de la llista d’espera per comprar vestits espacials pressuritzats. L’objectiu de Ted Sud i Nikolai Moiseev, els socis darrere de FFD, és desenvolupar la pròxima generació de vestits espacials per a la nova indústria de l’espai comercial. Ells ja han fet guants pressuritzats per a astronautes i dos prototips de vestit complet, els quals estan esperant obtenir la certificació de vol de la NASA; està previst que comencin a entregar els vestits al gener de 2013.

Un cop aquests vestits pressuritzats per a l’espai es lliurin, Zero2Infinity procedirà a la seva avaluació en algunes proves per al seu ús en el primer vol de prova tripulat el 2013. Esperem que aquest sigui el començament d’una llarga i fructífera col·laboració ambFinal Frontier Disseny.


Font i fotografia: notícies www.inbloon.com 19/07/2012