El passat dimarts a la sala del Centre d’Empreses del PTV es va quedar petita pel nombrós públic que es va inscriure a la jornada de ‘Justificació econòmica de subvencions i ajuts públics en el camp de l’R+D+i’.

La sessió que girava al voltant de la justificació econòmica dels programes de suport a l’R+D+i, va donar a conèixer als assistents els aspectes generals dels ajuts públics i les peculiaritats a tenir en compte a l’hora de realitzar la seva justificació econòmica.

Francisco Hidalgo, Pere Cortés i José Carlos Jiménez, membres de Goldwater & Partners, SL van exposar els principals programes de suport a l’R+D+I que s’atorguen des de la Generalitat de Catalunya, l’Estat espanyol i Europa. Alhora es van tractar els aspectes legals y econòmics del ajuts i les subvencions incidint en la normativa estatal i europea i en les obligacions del beneficiaris de les subvencions. I per finalitzar es va parlar sobre aspectes claus a l’hora de realitzar la justificació econòmica com son l’elecció de l’auditor, la realització de la memòria econòmica o saber quines son les despeses subvencionables i les no subvencionables, entre d’altres qüestions generals.

Font: notícia del (PTV) www.ptv.cat 15/01/2013