Firestoc tardor va mostrar el passat diumenge al Parc del Turonet el dinamisme i emprenedoria del petit comerç i l’oferta local de productes i serveis en una fira a la que va acompanyar el bon temps i la participació ciutadana.

Més d’una trentena de comerciants de la ciutat van convertir aquest espai del municipi en un gran aparador amb productes molt variats, alguns ja coneguts i altres de nova creació, a preus assequibles i amb bones oportunitats per als clients. Les inclemències meteorològiques obligaven a suspendre ara fa dues setmanes el firestoc. No obstant això, l’edició tardor de la fira de l’estoc de Cerdanyola ha tornat a ser un èxit.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola, Francisco Ortiz, considera que aquest èxit demostra que el comerç de la ciutat està viu, dinàmic i és emprenedor perquè busca aquelles millors maneres possibles d’arribar als clients.

També per a l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, Firestoc és un gran aparador perquè el comerciant pugui ensenyar i vendre els seus articles i de cara al ciutadà una oportunitat per fer bones compres i, al mateix temps, gaudir de la ciutat.

Els comerciants tenen en Firestoc la possibilitat de liquidar els seus estocs però també donar-se a conèixer entre la ciutadania i presentar els seus nous projectes. I en aquesta edició no ha estat diferent. Molts dels botiguers que participaven eren dels ja habituals, d’aquells que els clients ja esperen, però també se’n presentaven algunes novetats, fins i tot d’estrena a Cerdanyola, tal i com explicaven Irene Llorens del nou projecte Cor de Bou, Joaquim Dubà de Joguines Dubà i Elisabet García de la botiga Tot nens

I si per als comerciants Firestoc és una oportunitat per mostrar-se i treure al carrer els seus productes; per als ciutadans, clients potencials, és una oportunitat per trobar articles desitjats a molts millors preus dels habituals.

La fira de l’estoc ha superat ja més de 30 edicions i continua amb plena vitalitat, amb la implicació total de comerciants que intenten mantenir-se i resistir davant totes les dificultats econòmiques que es presenten i amb la participació ciutadana que dóna una bona resposta a la crida del comerç local.

Font: Cerdanyola.info