Exportmetropolis és una iniciativa de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB en col·laboració amb l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i altres municipis metropolitans, que ajuda a les petites i mitjanes empreses a ampliar i / o buscar noves oportunitats de negoci en un entorn internacional amb l’objectiu d’ impulsar la internacionalització del teixit empresarial i contribuir a millorar-ne la competitivitat.

 

El programa s’adreça a autònoms, professionals, comerços de reduïdes dimensions que estan venent o volen començar a vendre on line, comerços amb processos de compra a l’exterior, microempreses i PIMES de productes i serveis de qualsevol sector sense o amb poca experiència en l’àmbit internacional.

 

Les empreses participants reben de forma gratuïta assessorament en el procés d’exportació, importació, i acompanyament en accions de promoció exterior. Tenen accés a una formació bàsica sobre internacionalització, assessorament i es realitza un informe individual sobre el potencial internacional de l’empresa i oportunitats de negoci. Posteriorment hi ha la possibilitat de participar en accions de promoció internacional com: fires, missions empresarials, trobades amb compradors, etc.

 

Les despeses de participació d’aquesta segona fase anirien a càrrec de les empreses.

 

L’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’AMB ofereix un Servei totalment gratuït de consultoria individualitzada a 15 empreses del territori metropolità, que vulguin exportar el seu producte o servei.

 

Si formes part de l’equip municipal de promoció econòmica d’algun dels 36 municipis metropolitans, ets una empresa o associació empresarial i tens interès en exportar, t’esperem el proper 21 de juny a l’Espai Baronda d’Esplugues de Llobregat, per presentar-te les característiques i requisits per poder participar en la propera edició del projecte Exportmetropolis.

 

Presentació Projecte ExportMetropolis

Dimecres 21 de juny

De 9:30h a 11:00h

Espai Baronda

Esplugues de Llobregat

 

Les empreses interessades es poden inscriure o tenir més informació en següent enllaç:

 

http://agenciaeconomica.amb.cat/internacionalitzacio-i-inversions/exportmetropolis/inscripcio-exportmetropolis

 

https://www.cambrabcn.org/internacionalitzacio/iniciacio-a-l-exportacio/iorientacio-exportmetropolis-

 

També es poden dirigir al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Av. Roma, s/n. Cerdanyola del Vallès.

 

a/e: empresa@cerdanyola.cat i consolidacioiempresa@cerdanyola.cat . Tel. 935 947 050