El Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha Ofert 1 curs per aprendre a elaborar un Projecte d’empresa en economia social.

El curs Vols crear una cooperativa? curs per elaborar un projecte d’empresa en economia social. Una alternativa al mercat laboral posarà el seu punt final el dilluns 29 de juliol.

Un total de 22 alumnes, tots ells en situació d’atur i/o que volien iniciar un projecte empresarial, han participat en aquest projecte formatiu que s’ha realitzat durant el mes de juliol i que ha tingut una durada de 84 hores. 

El propòsit d’aquesta acció formativa ha estat donar a conèixer les possibilitats de l’àmbit cooperatiu com una alternativa a la recerca de feina i una fórmula econòmicament sostenible destinada a generar ocupació.

El curs ha constat de sis mòduls, en el que s’han tractat temàtiques com la gestió econòmica d’empreses, creativitat i innovació a empreses d’economia social, disseny i consecució d’objectius i com elaborar projectes cooperatius, entre altres.

La formació s’ha realitzat a les nostres instal·lacions de la Masia Can Serraperera, a través d’Aposta Escola Empresarial Cooperativa de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.