La inscripció al programa de creació d’empreses en l’àmbit de les tecnologies digitals i Internet, EmprenedorXXIDigital, finalitza el proper 9 d’octubre.

Ets emprenedor i tens una idea de negoci? Doncs no et deixis perdre la oportunitat que ofereix el programa EmprenedorXXI. Enguany es celebra la primera edició del programa amb la voluntat de donar suport a la creació d’empreses en l’àmbit de les tecnologies digitals i Internet a Espanya.

El programa pretén facilitar als participants tot un conjunt d’eines i recursos que els permeti la creació i consolidació de la seva empresa. Els participants optaran a un premi que consistirà en una dotació econòmica i un conjunt d’accions de formació, internacionalització, finançament, comunicació i incubació.

Les persones interessades en participar al programa hauran de presentar la sol·licitud de participació, en la què s’inclouran dades relatives al perfil de l’emprenedor i la presentació de la idea de negoci. La inscripció finalitza el proper 9 d’octubre.

Aquesta iniciativa està promoguda per diferents agents amb un paper rellevant al sector, “la Caixa”, Barcelona Activa, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Barcelona Digital Centre Tecnològic, Microsoft i Osborne Clarke, sent una iniciativa propera i coneixedora dels principals avenços en aquest àmbit, de les inquietuts empresarials i de les necessitats del mercat.

Més informació: EmprenedorXXIDigital

Data d’elaboració: 05/10/2011
Font i fotografia:notícia PRUAB, 30/09/2011