El Parc del Turonet s’ha convertit, una vegada més, en la gran botiga de Cerdanyola; un gran aparador del que la ciutat ofereix. El Firestoc primavera treia al carrer els comerciants locals per posar a la venda els seus estocs a preus assequibles i, com sempre, els cerdanyolencs responien molt positivament a aquesta cita que es repeteix dos cops l’any.

La Fira de l’estoc de Cerdanyola ja ha superat les 30 edicions; un temps que ha servit perquè es consolidi i en el que la fira ha estat i continua sent susceptible de noves propostes i canvis que l’ajuden a millorar-se. Els comerciants del municipi consideren una bona iniciativa el Firestoc perquè els dóna l’oportunitat de liquidar els seus estocs i al mateix temps els ajuda a dinamitzar el sector. No obstant això, alguns d’ells assenyalaven ahir la necessitat de renovar-se i introduir novetats en una fira que es caracteritza per la qualitat.

Firestoc és una bona oportunitat per adquirir roba, calçat o complements a bon preu; també és una bona oportunitat per conèixer alguns dels serveis que es donen al municipi; però, sobretot, és una bona manera de donar un impuls a un sector molt castigat per la crisi com és el comerç local. Els ciutadans valoren amb satisfacció la celebració d’aquesta fira i així ho demostra el fet que cada any repeteixen i acudeixen a aquesta cita.

A Cerdanyola hi ha de tot. Aquest és el missatge que sempre vol transmetre el Firestoc. No cal marxar fora per comprar perquè l’oferta del municipi és àmplia i de qualitat. I per demostrar-ho cada any s’organitzen dues edicions d’aquesta fira amb una molt bona resposta dels comerciants i de la ciutadania en general.

El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, assegura que el Firestoc és una activitat consolidada i molt esperada per la ciutadania. També l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, assegura que no es pot deixar d’assistir al Firestoc perquè és un dels millors aparadors de la ciutat però també de la comarca.

Font: Cerdanyola.info