Comerciants i ciutadans s’han tornat a donar cita en el Parc del Turonet amb motiu del Firestoc Primavera. El bon temps acompanyava ahir diumenge una jornada força participativa en la que els comerços locals i, en aquesta edició per primera vegada, els Mercats Municipals, oferien els seus productes a la vegada que es donaven a conèixer entre els possibles clients.

Des de primera hora del matí i fins al vespre l’activitat no s’aturava i la ciutadania tenia l’oportunitat de veure, comparar i comprar. Productes molt variats, des de roba fins a complements, serveis de tot tipus i associacions de la ciutat es mostraven en aquest gran aparador.

La jornada, sense dubtes, un gran èxit, segons explicava l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, i el regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz. Carmona assegurava que la jornada d’ahir servia d’un gran aparador de tot el que hi ha a la ciutat, que és molt i molt variat. “Cal fer ciutat i comprar a casa nostra”, deia l’alcaldessa.

Per al regidor de Promoció Econòmica és molt important creure’ns que a la ciutat tenim de tot i que la ciutadania, tan de Cerdanyola com d’altres municipis que ens envolten, vegi que hi ha una oferta variada i de qualitat.

Per primera vegada, en aquesta edició del Firestoc participaven els Mercats Municipals, el de Serraperera i el de Fontetes, repartint pinxos gratuïts entre el públic de la fira i descomptes per a les compres en les dues llotges. Els presidents de les juntes de paradistes, Antonio Ventura i Juan López, es mostraven molt animats i destacaven l’objectiu de promoure la compra als mercats entre els ciutadans. Per a ells, participar en el Firestoc suposa una oportunitat per continuar avançant en la dinamització de les llotges.

En un moment de crisi com el que vivim l’organització d’activitats com aquesta suposa la possibilitat per als comerços locals de treure els seus estocs i fer promoció, segons assegurava Susana Roger, una de les botigueres que porta ja 8 anys assistint a Firestoc. En el mateix sentit s’expressava un nou emprenedor, Alfonso García, qui ha obert recentment a la ciutat una botiga de complements i que no volia perdre’s l’oportunitat d’estar present al Firestoc.

Comerciants i ciutadans es van trobar ahir al Parc del Turonet en una jornada lúdica que molts dels que van poder comprar van marxar molt satisfets per poder trobar productes a molt bon preu, tal i com explicaven Ani García i Rosario Castro.

Font: http://www.cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2013/04/08/Firestoc_primavera.html