Torna amb força la formació empresarial, aquest trimestre tenim molts tallers formatius, ideals per tots tipus de negoci amb la finalitat que us ajudin a fer créixer la vostra activitat i implementar accions comercials a través de xarxes social per ajudar-vos a estar presents i ampliar la vostra clientela. Mira la cartellera i participa en tots aquells que t’interessin!

Tik Tok per a negocis

16 i 17 octubre de 9.30 a 13.30h. Format ON-LINE (8h)

Vols conèixer una eina de promoció pel teu negoci? Aprèn a crear campanyes i contingut creatiu per difondre els teus productes o serveis;, en aquest taller et donaran App’s i eines per millorar l’experiència d’usuari i aprendre a entendre les estadístiques de les teves publicacions.

No ho dubtis més i inscriu-te (places limitades)

 

Negocis locals: com atraure clients de proximitat per internet

26 d’octubre de 9.30 a 13.30h. Format PRESENCIAL (4h)

T’interessaria atreure potencial clientela de “KM0”? Aquest curs t’ajudarà a dissenyar la teva estratègia, optimitzat el teu posicionament i aprendràs a mesurar l’impacte de les teves accions, amb l’objectiu d’ampliar la teva cartera de clients de proximitat.

Aprofita l’oportunitat i inscriu-te (places limitades)

 

Crea dissenys visuals impactants i aprèn a viralitzar-los.

14 de novembre de 9.30 a 14.00h. Format ON-LINE (4,5h)

Vols aprendre a fer infografies i generar contingut atractiu? Participa en aquesta sessió, et donaran consells pràctics i aplicables des de el primer moment per aconseguir viralitzar les teves publicacions. Dona un impuls al teu negoci.

Vols aplicar-ho al teu negoci… inscriu-te (places limitades)

 

Costos, marges i beneficis. Per què no és el mateix facturar que guanyar diners?

2 i 7 de novembre de 9.30 a 13.30h. Format ON-LINE (8h)

Necessites clarificar conceptes econòmics i financers? Revisem la teva viabilitat? Aprendràs a calcular el preus de venda, analitzar costos i marges per aconseguir que el negoci sigui rendible. Alhora coneixeràs eines digitals que t’ajudaran a millorar la teva gestió del dia a dia.

Vols saber més? Inscriu-te (places limitades)

 

La protecció de dades a l’empresa

27 i 29 de novembre de 9.30 a 13.30h. Format ON-LINE (8h)

Saps com tractar les dades personals del teu negoci? Coneix els conceptes legals, les responsabilitats i l’aplicabilitat de tot el tractament de dades pels teus documents i web. Taller molt pràctic amb casuístiques reals.

Posa’t al dia de la normativa i inscriu-te (places limitades)

 

Aquesta formació està organitzada per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració dels ajuntaments de Ripollet i  Montcada i Reixac.

 

 

Servei de Promoció Econòmica 

Masia Can Serraparera

Tel: 93.594.70.50

E-mail: emprenedoria@cerdanyola.cat

www.cerdanyolactiva.cat