Des de l’any 2006 el Centre Tecnològic Ascamm, amb seu al Parc Tecnològic del Vallès (PTV),  organitza un Fòrum de periodicitat anual amb una assistència de més de 200 persones de l’àmbit industrial i tecnològic, prenent com a base vehicular la innovació industrial i debatent els diferents aspectes que incideixen en la competitivitat empresarial i que inclouen tant la innovació tecnològica com l’estratègica, organitzativa i de gestió.

El Fòrum Ascamm 2013 se centrarà en els “Nous conceptes de negoci a la indústria”. Per a això, primers executius de quatre empreses representatives de la tradició industrial més innovadora i referents en diferents sectors tractaran sobre nous models de negoci de producte+servei al sector industrial, introduint tendències recents i presentant casos integradors.

Les presentacions sobre experiències concretes d’empreses de perfil i tamany molt divers (Abengoa Research, Dinamic Group, Ultrasion, Girbau), aniran precedides d’una ponència de caràcter més conceptual i estratègic, a càrrec d’ESADE, i tindran com a continuació una taula rodona de debat obert entre tots els ponents i assistents, que estarà moderada pel director general d’AMEC.

Les empreses són conscients de la necessitat de basar la seva avantatge competitiu en la innovació tecnològica i empresarial i el servei global al client, i en aquest sentit Ascamm realitza una important tasca de recerca industrial, transferència tecnològica i suport integral a l’empresa.

En Ascamm més de 150 investigadors, de 10 nacionalitats i perfils professionals molt diversos, treballen amb aquest objectiu: desenvolupar coneixement i tecnologia i traduir els resultats d’investigació en aplicacions reals i en valor per a l’empresa, establint així les bases d’una reindustrialització sostenible, promovent projectes innovadors i la participació de les empreses en els mateixos.

Com a centre tecnològic membre de TECNIO, Ascamm compta per a aquest esdeveniment amb la col·laboració d’Amec, ACCIÓ, “la Caixa” i ESADE.

El Fòrum se celebrarà a les instal·lacions de CosmoCaixa, de Barcelona, el proper dia 27 de novembre.

Per a inscripcions i informació: www.forumascamm.com