Future Electronics i Cypress van realitzar la presentació a Espanya de la nova tecnologia Bluetooth Low Energy (BLE) implementada per a la connectivitat d’IoT (Internet of Things), fruit de la col·laboració entre les dues empreses, i que presenta la novetat d’integrar en una mateixa placa el protocol de comunicació Bluetooth i el microprocessador que ho gestiona.

Al seminari celebrat al Parc Tecnològic del Vallès (PTV) van assistir enginyers de 15 empreses desenvolupadores d’aplicacions IoT en sectors tan diversos com l’automoció, la mobilitat, el telecontrol, etc., els quals van poder testar personalment les oportunitats que s’obren amb la nova placa i el programari BLE.

L’acte forma part de la campanya de presentació que les dues companyies estan realitzant en una vintena de ciutats europees.

Future Electronics és una companyia internacional especialitzada en la prestació de serveis d’enginyeria i la comercialització i integració d’equips i components electrònics. Amb seu a Canadà, té presència en 169 ubicacions de 42 països a tot el món, entre les quals figura el centre de treball situat al Parc Tecnològic del Vallès.

Font: web PTV