El 17 d’abril, l’edifici Eureka del Parc de Recerca UAB acollirà una sessió informativa sobre propietat industrial i intel·lectual en els àmbits de la biotecnologia i la química.

La jornada posarà èmfasi en la gestió de les patents durant tot el cicle de la innovació. S’exposaran, entre d’altres, qüestions pràctiques a tenir en compte alhora de generar una idea, estratègies de protecció de patents a nivell internacional, diferents possibilitats d’explotació en el mercat, control i defensa de les patents i també es posarà algun exemple de cas d’èxit.

La sessió anirà a càrrec de José Mª del Valle, advocat, agent de patents i marques i director de l’oficina de Barcelona de Clarke Modet & Co, qui farà una introducció a la temàtica. A continuació, Guillermo Shaw, llicenciat en Ciències Químiques, amb especialitat en Bioquímica, i tècnic de patents químiques i biotecnològiques de Clarke Modet & Com., explicarà els criteris per patentar en el sector farmacèutic i bioquímic i posarà alguns exemples.

+ info: www.uab.es 

 

Font i fotografia: notícia de www.uab.es  12/03/2012