Segons una anàlisi independent (és a dir, no oficial) dut a terme per Paul Allen, fundador de Ancestry.com, Google + ja té més de 62 milions d’usuaris. A més, la xarxa social de Google suma aproximadament 625.000 nous usuaris cada dia.

Si segueix amb aquest creixement acabarà 2012 amb més de 400 milions d’usuaris. Assolir aquesta xifra suposaria un gran creixement (al juliol, abans de la seva obertura oficial, tenia uns 10 milions d’usuaris), però encara es quedaria molt lluny del seu gran rival, Facebook, que al llarg d’aquest any va superar els 800 milions de usuaris.

Cal no oblidar que les dades no els ha proporcionat Google, que únicament ha donat una xifra fins ara (l’octubre Larry Page va anunciar que s’havien superat els 40 milions d’usuaris). A més, tampoc es parla d’usuaris actius, sinó únicament de nous registres. En qualsevol cas, Allen ha publicat una nova entrada al seu perfil de Google + a la qual dóna les seves últimes prediccions i explica que la xarxa social afegeix nous usuaris “a un ritme molt ràpid.

Data d’elaboració: 09/01/2012
Font i fotografia: notícia Ticbeat, 28/12/2011