La multinacional Hexagon Metrology ha invertit dos milions d’euros en l’ampliació i remodelació del seu centre de precisió al Parc Tecnològic del Vallès.

Les instal·lacions, que acullen la central de l’empresa per a Espanya i Portugal, obriran el 5 de novembre. La major part de la inversió ha estat destinada a la posada en funcionament del nou Barcelona Metrology Automation Center.

Aquest centre es dedica a la millora de processos en el sector automobilístic mitjançant la simulació de línies d’automatització.

Molts dels avenços de l’empresa són resultat dels acords que la companyia manté amb el grup Volkswagen-Seat per a la seva fàbrica a Martorell.

L’altra part de la inversió va destinada a la creació d’una nova sala de demostracions, una nova sala de formació i un nou laboratori per a calibratge i servei tècnic de sistemes de mesurament portàtil.

Hexagon Metrology farà una jornada de portes obertes durant tot el dia per donar a conèixer les noves instal·lacions i les últimes novetats en sistemes de mesurament tridimensional als clients i coneguts.

El centre és bàsic per consolidar el clúster automobilístic.

 

Font: www.ptv.cat