L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès organitza la I Jornada Empresarial al Sincrotró ALBA per apropar els centres tecnològics i de coneixement del territori a les empreses interessades. L’objectiu principal és obrir possibilitats d’innovació de la mà d’aquests centres mitjançant col·laboracions, serveis o projectes.

Cerdanyola treballa per impulsar i posar en valor l’ecosistema d’innovació del territori, facilitant la interacció entre empreses i entitats de coneixement com centres tecnològics, universitats i grups de recerca  que aporten un valor afegit al teixit productiu.

El Sincrotró ALBA és una de les infraestructures científiques i tecnològiques més importants del país. Ofereix tecnologies innovadores que es poden aplicar a una àmplia varietat de sectors industrials com els de la química, materials avançats, nanotecnologia, farmàcia, salut, aliments i envasos, medi ambient, automoció i aeroespacial, energia o patrimoni cultural i ciències forenses.

Inscripció

La inscripció a la  visita al Sincrotró ALBA, que tindrà lloc el 14 de maig de 16:30 a 18:00 h, està oberta. Les persones interessades en participar poden formalitzar-la enviant un correu electrònic a ope@cerdanyola.cat.