Després de l’èxit de l’anterior ruta de la bona tapa, l’associació de comerciants Sant Antoni Bonasort organitza de nou una ruta de tapes amb la col•laboració del Gremi i de la Federació d’Hostaleria, Comerç i Oci nocturn. En aquesta primera edició de la Ruta de Sant Martí també col•laboren l’agrupació gastronòmica i cultural el Pansalet. El contingut serà pràcticament el mateix que l’anterior ruta de la bona tapa, però a petició dels establiments que participen s’amplia el recorregut a un cap de setmana sencer, en aquest cas el dissabte 22 i el diumenge 23 de novembre. Els establiments d’hostaleria que participen a la ruta són o directament associats a l’associació de comerciants de Sant Antoni Bonasort o establiments que d’una o altra manera han col•laborat amb ella i pertanyen al Gremi d’Hostaleria i a la Federació.

L’objectiu és donar a conèixer els bars i restaurants associats o col•laboradors agremiats i que els ciutadans puguin anar de tapes o a sopar sense sortir del poble i a la vegada promocionar el comerç local que donaran els tiquets de descompte als seus clients. Els establiments que participen en la ruta oferiran 1 tapa amb una beguda per 3’50 euros. Els comerços associats a l’associació Sant Antoni Bonasort repartiran vals amb un 1 euro de descompte entre els seus clients com a promoció de la ruta. Els bars i restaurants que participen en la tapa: Bar Alcazabar, El racó de la Plaça, El Caliu, Tropecien, Cal Pepelu, Cal Pintxo, Oddvar, Pubblic, Los Caracoles, Can Vidal’3, La Terrasseta i El Pansalet.

L’alternativa a la tapa l’oferiran alguns restaurants que han preparat un menú tancat el dissabte 22 a la nit per 19,90 euros per aquells que es vulguin entaular. Els establiments que fan el menú: Los Abetos, El Racó de la Plaça, El Caliu, Pizzeria Sole-Rossonero, Cal Pepelu, Oddvar, Pubblic, Can Vidal’3 i La Terrasseta.

La copa es podrà fer a partir de les 23.00 del dissabte a la cocteleria Blue Note que ha preparat per a l’ocasió un gintonic premium a un preu de 6 euros, també s’han afegit a la copa els establiments Cal Pintxo i Oddvar.

A la plaça Constitució es donarà el tret de sortida el dissabte a les 10.00 h amb una actuació musical que finalitzarà a les 12.00 h, així la gent podrà començar a fer el recorregut de la ruta de la tapa de Sant Martí. L’associació de comerciants conjuntament amb El Pansalet tindran una carpa a la mateixa plaça Constitució. Els tiquets de descompte d’1 euro estaran personalitzats per cada establiment participant, els menús del dissabte nit hauran de contractar-se directament amb els restaurants que els ofereixen.

Aquesta iniciativa vincula directament el teixit comercial de Sant Antoni Bonasort amb l’hostaleria, dos importants motors econòmics de la ciutat.