Aquest dijous el conseller delegat del Parc Tecnològic del Vallès (PTV), Francesc Martos, i el director dIdeas2Value Network, Xavier Ayneto, han signat un acord de col·laboració per a la posada en marxa d’un servei d’assessorament en innovació i tecnologia adreçat tant a empreses i organismes ubicats al PTV com a d’altres entitats membres de la Comunitat PTVirtual.

En un entorn econòmic altament competitiu i sotmès a canvis permanents i accelerats, la capacitat de les empreses per transformar les noves idees en valor diferencial apreciat pels clients, és la millor resposta que poden oferir. La innovació esdevé, per tant, un element essencial de l’estratègia de creixement i motor de competitivitat, alhora que constitueix un procés de negoci que ha de ser gestionat de forma eficaç i eficient.

El nou Servei d’assessorament en Innovació & Tecnologia vol contribuir a la resolució de qüestions obertes relacionades amb els diferents aspectes de l’estratègia i la gestió de la innovació. Es pretén ajudar a les empreses a enfocar adequadament els seus problemes i inquietuds en aquest àmbit donant-lis una opinió independent i basada en l’experiència, a qüestions com per exemple…

– Com puc fer créixer la meva empresa i augmentar la seva competitivitat en base a la innovació

– Per què resulta tan difícil innovar en empreses consolidades com la nostra, encara que hi hagi intenció de fer-ho?

– Per què no aconseguim portar al mercat les nostres innovacions?

– Per què les empreses no s’interessen per les innovacions que desenvolupem a la nostra institució? 

– Què he de fer per estimular la innovació dins de l’empresa? 

– Pot la innovació oberta ser una bona solució per a la meva empresa? 

– És possible externalitzar la innovació de la meva empresa, o part d’ella?

Aquest servei s’estructura en consultes privades amb professionals de reconeguda experiència que es faran a l’edifici del Centre d’Empreses de Noves Tecnologies.

Més informació del Servei d’assessorament I&T

Font: web PTV