Des del passat dia 15 d’octubre, l’empresa Ideas2Value Network, SL està instal·lada al Parc Tecnològic del Vallès (PTV).

El seu fundador i CEO, Xavier Ayneto, va ser un dels primers emprenedors del Centre d’Empreses de Noves Tecnologies i un dels iniciadors de l’Associació d’Empreses del PTV en una anterior iniciativa empresarial.

“És un plaer tornar a aquest Parc Tecnològic emblemàtic, en què sempre hem comptat amb la professionalitat i suport del seu excel·lent equip, i gaudit d’un entorn empresarial, social i natural inigualables”.

Ideas2Value Network és un hub d’innovació oberta nascut a l’àrea metropolitana de Barcelona. La seva missió és materialitzar les idees dels seus clients en nous negocis reeixits, ajudant-los a desenvolupar les seves capacitats d’innovació així com a dissenyar, desenvolupar, fabricar i llançar innovacions en els sectors de la indústria i la salut. Per a això, Ideas2Value Network compta amb una àmplia xarxa de professionals i empreses especialitzades que configuren un complet ecosistema d’innovació. Com comenta en Xavier Ayneto:

“Moltes idees innovadores no arriben a aplicar-se perquè no poden arribar a un grau de desenvolupament i maduresa suficient per ser valorades pels que han impulsar fins al mercat i amb això perden la seva capacitat de generar valor, Ideas2Value Network ofereix una solució integral i realista aquest problema. Ens agrada practicar la innovació amb de peus a terra, primant una execució excel·lent “.

Font: web PTV