L’spin-off adherida al Parc de Recerca UAB és una de les 12 empreses finalistes de la competició Tech All Stars, un programa organitzat per la Comissió Europea que busca donar visibilitat a les millors empreses TIC emergents i contribuir a posar-les en contacte amb altres emprenedors, inversors, mentors i socis potencials de tot Europa.

Infantium, empresa tecnològica que ofereix una plataforma per estimular l’aprenentatge dels més petits, ha estat reconeguda pel premi europeu Tech All Stars com una de les 12 empreses digitals més innovadores d’Europa. Infantium és l’única start-up de l’estat espanyol seleccionada en aquesta competició, que ha estat organitzada per  la Comissió Europea per donar visibilitat a les millors start-up digitals europees i ajudar-les a contactar amb inversors, directius, consellers, possibles socis i inversors de capital risc.

Les 12 empreses finalistes acudiran al AngelsBootcamp que es desenvoluparà a Berlín el 7 i 8 de juny, on els participants podran entrar en contacte amb mentors, emprenedors i inversors i podran aprendre tècniques per millorar la presentació dels seus projectes. Realitzaran les seves presnetacions davant un jurat que triarà els tres millors projectes.

Aquestes tres empreses podran participar en el selecte Founders Fòrum, que tindrà lloc a Londres el 13 de juny. Aquest fòrum d’inversió ofereix a les startups tecnològiques més prometedores l’oportunitat d’entrar en contacte amb emprenedors d’èxit i inversors. La llista de participants del Founders Fòrum en el passat inclou noms com Mark Zuckerberg (Facebook) i Richard Branson. Finalment, la startup seleccionada com a vencedora presentarà el seu projecte a l’Agenda Digital de la UE a Dublín els dies 19 i 20 de juny.

En l’edició anterior de Tech All Stars, la start-up guanyadora va ser Cognicor Technologies, també spin-off del Parc de Recerca UAB que ofereix un servei de resolució automàtica de queixes per solucionar les reclamacions d’una manera més ràpida i econòmica.