Infantium, spin-off adherida al Parc de Recerca UAB, ha estat una de les empreses guanyadores de la segona edició de Wayra Week Barcelona, que organitza l’acceleradora d’start-ups de Telefónica per impulsar el creixement i la consolidació d’empreses TIC.
Juntament amb altres 9 projectes, Infantium comptarà durant els propers mesos amb suport econòmic i assessorament de Wayra, tant en el perfeccionament del desenvolupament tecnològic com en la definició del projecte empresarial. A més, Infantium podrà instal·lar-se a la seu de Wayra a Barcelona per beneficiar-se de tots els avantatges que la acceleradora posa a disposició de les start-ups.

En aquesta segona convocatòria, Wayra ha rebut més de 3.400 sol·licituds de més de 30 països. Només a Barcelona hi han participat més de 350 projectes emprenedors. Per als emprenedors és una bona oportunitat, ja que, com explicava recentment Telefónica, les start-ups accelerades per Wayra a Barcelona l’any passat van aconseguir més de tres milions d’euros de finançament extern, amb una mitjana de 428.000 euros per empresa.

Les nou iniciatives guanyadores van ser seleccionades el passat 19 de març per un jurat format per Xavier Verdaguer, emprenedor en Silicon Valley, Ángel García, inversor i emprenedor, Liz Fleming, director de Venture Lab, IE Business School’s, Sergio Pérez, de Caixa Capital Risc, Félix Arias, senior manager en Highgrowth Partners i Paco Quintana, responsable de l’Àrea de Planificació i Tecnologia a Telefónica.

Font: http://www.uab.es/servlet/Satellite?cid=1243578619954&pagename=i-PR%2FPage%2FTemplatePageInteriorPR&noticiaid=1345654729874

Més informació
Infantium s’adhereix al Parc de Recerca UAB