Empreses i experts del sector de l’alimentació es reuniran el proper divendres 14 de març a la primera sessió del Laboratori d’idees sobre “Innovació en aliments i crisi econòmica”, que organitza el Parc de Recerca UAB. S’espera com a resultat d’aquestes jornades de treball identificar oportunitats i tendències de mercat, algunes de les quals es preveu que siguin l’inici de col·laboracions entre els assistents per al llançament de nous productes. 

El Parc de Recerca UAB ha posat en marxa un laboratori d’idees sobre “Innovació en aliments i crisi econòmica”, en el qual empreses i investigadors del sector participen definint l’entorn i les problemàtiques globals amb l’objectiu de generar col·laboracions i transferència en temàtiques comunes.

L’activitat comprèn la realització de tres jornada-taller de co-creació on s’espera poder generar projectes d’R+D amb les empreses del territori, alhora que obtenir l’opinió dels participants al voltant de la temàtica. La primera sessió tindrà lloc el proper divendres 14 de març a l’edifici Eureka del Campus de la UAB i comptarà amb investigadors, empreses alimentàries , proveïdors de matèria primera i tecnologia, empreses distribuïdores i experts en el comportament dels consumidors, associacions de consumidors, entre d’altres. En les trobades successius es treballaran les idees sorgides en la primera sessió per anar generant potencials col·laboracions i transferència de coneixement entre empreses i grups de recerca.

Les conclusions obtingudes a partir dels diàlegs generats en la sessió serviran de punt de partida per a l’elaboració d’un informe que es presentarà a Alimentaria 2014, en un esdeveniment co-organitzat per la Fundació Triptolemos.

Font web PRUAB