S’ha obert la convocatòria per a seleccionar els dissenyadors i marques que mostraran les seves col·leccions en el 080 Barcelona Fashion, que se celebrarà el gener de 2014. Aquest esdeveniment té com a objectiu convertir Catalunya en un referent internacional de la generació i la projecció del disseny en el sector de la moda, així com la consolidació d’un projecte a llarg termini que atorgui credibilitat i personalitat pròpia al nostre sector del disseny, la producció, la distribució i la promoció de la moda.

El 080 Barcelona Fashion també vol potenciar al nostre país la cultura de la moda per a potenciar el seu acostament al públic en general i la seva vinculació amb les indústries culturals i creatives.

 

Qui hi pot participar?

El 080 Barcelona Fashion va dirigit als dissenyadors, marques de moda i les persones titulars de marques de moda. També hi poden participar les persones, professionals del sector, showrooms, institucions i entitats del món de la moda o escoles de moda que hagin estat convidades pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya quan sigui d’especial interès per l’esdeveniment. És a dir, que hagin demostrat especials mèrits, trajectòria o reconeixement es consideri adequat a la filosofia del 080 Barcelona Fashion.

 

Com us hi heu d’inscriure?

1. Heu d’emplenar el formulari web que hi ha al web del 080 Barcelona Fashion.

Formulari web (Una vegada que envieu el formulari, no podreu modificar les vostres dades)

2. Després d’enviar el formulari web, rebreu un codi de verificació que haureu d’incloure en el full de sol·licitud.

Formulari de sol·licitud (pdf)

3. Heu de lliurar el full de sol·licitud acompanyat de la documentació que preveuen les bases, a la xarxa d’Oficines de Gestió Empresarial (OGE). Les sol·licituds han d’anar adreçades al director del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. 

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 5 de desembre de 2013.

Font: web gencat.cat