Biocat torna a ser, un any més, l’entitat escollida per a coordinar la delegació catalana a la BIO Philadelphia 2015, la principal fira i trobada de partnering a Europa del sector biotecnològic internacional, que en l’última edició va atraure 3.166 empreses —incloent 26 companyies i institucions catalanes— i 15.667 delegats de 66 països, va comptar amb més de 1.800 expositors i va batre records amb 29.145 reunions de partnering.

La propera edició de la BIO tindrà lloc a Filadèlfia (Estats Units) del 15 al 18 de juny del 2015, àrea metropolitana que acull més de 1.200 empreses, que van des de grans multinacionals de la indústria biofarmacèutica a empreses nacionals amb gran projecció i un alt ritme de creixement. Així doncs, els expositors de la BIO tenen la oportunitat d’arribar a alts executius i decision-makers que assisteixen a la convenció amb l’objectiu de descobrir nous actors de la indústria, forjar col·laboracions i avaluar les tecnologies emergents.

A més a més, enguany el pavelló espanyol es trobarà en un espai privilegiat situat a una de les entrades principals de la fira i al costat dels principals sponsors. La convocatòria per participar-hi estarà oberta fins el proper 30 de gener del 2015.

Per més informació sobre la convocatòria de participació amb Biocat, entreu aquí.

Font: web PRUAB