Mig centenar d’experts procedents de l’àmbit públic i privat abordaran les tendències i oportunitats en innovació des de l’òptica de l’emprenedoria, el paper dinamitzador de les plataformes tecnològiques i la internacionalització dels projectes. 

Empreses públiques i privades dels sectors agroalimentari, energia, indústria, infraestructura i transports, així com medi ambient, sanitat, TIC, administracions públiques, i com a novetat, el sector aeronàutic es donaran cita en aquesta trobada. A més a més, participaran almenys 45 plataformes tecnològiques espanyoles, que entre totes aglutinen part important de la demanda de tecnologia i innovació en els diferents sectors productius.

Igualment, destaca la participació d’empreses europees convocades per l’Institut Europeu de Tecnologia, la Xarxa Enterprise Europe Network i la plataforma European Business & Innovation Centres Network (EBN).

El període d’inscripció per a assistir al Fòrum Transfiere segueix obert. El programa complet es pot consultar a la web de l’esdeveniment.

Font: web PRUAB